może 5 jak dla mnie za ciemne, ale ja mam monitor za 500zł
ale pokretlo od jasności Ci chyba zostawili. Otworz sobie jakiś dokument Worda i ustaw jasność tak, żeby było białe, takie dobrze białe. To będzie ok 110 cd/ m2. Do druku za jasno ale do netu OK.
Na iPhonie (w szpitalu) jasność wyglada ok.
_________________ --
Old enough to know better - but I do it anyway.
może 5 jak dla mnie za ciemne, ale ja mam monitor za 500zł
Bardzo dziękuję.
Wprawdzie po lekturze wymiany słownej forowiczów CB z Sergiuszem, wyrażenie "Piękne zdjęcie!" zaczyna u mnie nabierać szczególnego znaczenia, nie mniej czuję się połechtany
...Ja mam monitor za 170 PLN
Nr 5 na moim laptopie tez wydaje się lekko za ciemne. Ale na LCD ze stacjonarnego jest takie jakie chciałem, żeby było. A ten mam jako-tako skalibrowany sprzetowo.
Robiłem zdjęcie w nadziei, że będzie bardziej grą barw, swiatła i cienia, niż detalu. I wydaje mi się, ze się udało.
Tym razem była na tapecie Łomża Eksport. Nigdy nie byłem zwolennikiem teorii, że piwo butelkowane jest inne niz puszkowe, jesli oba pije sie ze szklanki, ale tym razem... Polecam zdecydowanie Łomżę butelkowaną.